BEGELEIDING VOOR (BIJNA) MOEDERS

Voel je je weleens eenzaam, overweldigd of verloren in het moeder-zijn? Ben je opzoek naar counseling, inspiratie en bezieling tijdens je zwangerschap of de jaren daarna? Wil je (her)ontdekken wie jij in de kern bent? Heb je het gevoel dat je jezelf kwijtraakt in de kraamperiode? Dan is MomCircle er voor jou.

Tijdens je zwangerschap en bevalling is er veel medische zorg voor jou en je kindje. Na de geboorte van je kind kan je naar het consultatiebureau voor de nodige check-ups van de kleine. Maar hoe zit het met jou? Emotionele en geestelijke zorg tijdens deze ingrijpende periode is super belangrijk. Er verandert ineens heel veel. Dit is HET moment voor bewustiwording, ontwikkeling, inspiratie en verbinding! Bij MomCircle vind je dat in de vorm van LifeCounseling, MomCircles en Retraites .

Moeder worden is een levensverandernde gebeurtenis. Het heeft invloed op hoe jij de wereld ziet, hoe je invulling geeft aan relaties en mogelijk verandert het ook wie jij van binnen bent.MomCircle ziet het moederschap als een zoektocht naar jezelf en jouw persoonlijke ontwikkeling. Hier bij kan je steun van andere moeders én professionele zorg goed gebruiken. Schrijf je in voor een van de MomCircles, een Retraite of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak een start met jouw zoektocht. 

 

 

NIKI

MomCircle is een initiatief van Niki van Houten (Ma.). Ik ben humanistisch begeleider, pedagoog, yoga, -en meditatiebeoefenaar. Naast mijn werk bij MomCircle, werk ik ook als LifeCounselor en programmamaker bij NewConnective. Maar bovenal ben ik moeder. Ik heb jarenlange ervaring in het coachen en begeleiden van mensen met grote en kleine levensvragen. Via werk en in mijn privéleven ontmoette ik veel (jonge) moeders die, net als ik, overweldigd, uitgeput en burned-out waren. Mijn wens is om met MomCircle een veilige haven te bieden om zonder masker op zoek te gaan naar wie jij, als (aankomend) moeder, werkelijk bent. Ik werk vanuit een ecologische visie waarin ik aandacht heb voor je gevoelens, gedachten en ervaringen maar ook voor je lichaam en je omgeving. Mijn manier van werken is ruimhartig en aandachtig. Bij MomCircle kan je terecht voor LifeCounseling en Verdiepingsdagen. Je bent zo welkom.

Liefs!

Facebook Twitter Google+ Linkedin
Deel deze pagina op:

MomCircle is een initatief van Niki van Houten: moeder, humanistisch geestelijk verzorger, pedagoog, yoga, -en meditatiebeoefenaar.

Individuele begeleiding waarin we samen opzoek gaan naar antwoorden op jouw vragen. 

Een hele dag voor jezelf! Bomvol inspiratie, rust en aandacht. 

Wat anderen zeggen over MomCircle

Tijdens mijn zwangersap begon ik heel erg te twijfelen en werd ik best wel angstig als ik over de toekomst nadacht. Via een vriendinnetje kwam ik toen bij Niki terecht. In het begin vond ik het wel raar om hierover te...

"Moniek"

Na de geboorte van mijn tweede kindje voelde ik me heel lang niet meer als mij zelf. Ik moest echt ontzettend wennen aan de nieuwe samenstelling van ons gezin. De gesprekken met Niki hebben me toen geholpen om weer wat...

"Femke"

Ik heb me aangemeld bij MomCircle omdat ik eens met mezelf bezig wilde gaan in plaats van met anderen. Ik had nog nooit echt zulke gesprekken gehad met iemand en het leuk me gewoon wel een keer fijn om dat te doen. Dat...

"Leonie"

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven

MomCircle
Duke Ellingtonstraat 2       3543 GK       Utrecht       E: info@momcircle.nl       M: 06-24 98 41 98

MomCircle
Duke Ellingtonstraat 2
3543 GK Utrecht
E: info@momcircle.nl
M: 06-24 98 41 98

Algemene voorwaarden | © 2017 MomCircle | Realisatie Matthja Grafisch Ontwerp!