Postpartum Coaching

Zwangerschap, geboorte en moederschap brengt veel bij je teweeg. Het leven zoals jij het kende staat volledig op z'n kop. Het is raadzaam om tijdens deze transformatieve periode stil te staan, want het is gemakkelijk jezelf te verliezen. Wanneer je (opnieuw) moeder bent geworden, wordt er soms zoveel van je gevraagd dat je vergeet wie jij nou eigenlijk bent. Wat je wensen, ambities en behoeften zijn. Coaching kan je helpen bij het vinden van antwoorden op persoonlijke vragen. Kleine en grote levensvragen noem ik die. De postpartumsessies bestaan uit gesprekken en lichaamswerk. Wanneer praten nog niet direct lukt, is het super fijn om eerst eens in je lichaam te komen en te voelen. Dan komt daarna dat hoofd weer. Wanneer we online afspreken zal ik ook gebruik maken van visualisaties en geleide meditatie. 

Kom er met achter wat voor jou echt belangrijk is en welke koers je wil varen. Als moeder én als mens. We kunnen onder andere werken aan:

  • Zelfontwikkeling; wie ben ik en wie wil ik zijn?
  • Kernwaarden; wat is voor mij echt belangrijk? Hoe wil ik leven?
  • Kritisch en liefdevol leren kijken naar jezelf;
  • Stressreductie en mindful leven;
  • Zelfverzekerdheid en omgaan met knagende schuldgevoelens;
  • Bewustwording en omgaan met belemmerende gedachten;
  • Leven vanuit liefdevolle aandacht;
  • Zelfzorg;
  • Een gezonde relatie met je partner en je kinderen;
  • Een diepe relatie met jezelf.

Hoe het werkt:

Ben je nieuwsgierig en wil je graag kennismaken? Neem contact met me op via onderstaand contactformulier of stuur me een appje. Ik zal binnen 24 uur reageren om een afspraak te maken. 

We starten met een vrijblijvend telefonisch gesprek van 20 minuten (eventueel via Zoom). Daarin bespreken we wat de vragen zijn die bij jou leven en waaraan je zou willen werken. 

Vervolgens hebben we een (online) intake gesprek van een uur aan de hand van een formulier dat je hebt ingevuld. Hiervoor betaal je het tarief van een losse sessie.

Na het intakegesprek kies je voor losse vervolgsessies (online, offline of een cobinatie daarvan) of voor een MomCirclepakket van 6 sessies. 

Tussen de sessies door kan je altijd contact met me opnemen via mail of WhatsApp. Vaak komen inzichten op een onbewaakt moment. Je kan me ook appen op een baaldag, als je een vraag hebt of als je iets te vieren hebt.

    

      

 

MomCircle is een initatief van Niki van Houten: moeder, doula, postpartum coach en pedagoog.

Als doula ondersteun ik jou en je partner tijdens je zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. 

Zwangerschap, geboorte en moederschap brengt veel bij je teweeg. Het leven zoals jij het kende staat volledig op z'n kop. Het is raadzaam om tijdens deze transformatieve periode stil te staan

Wat anderen zeggen over MomCircle

Na de geboorte van mijn tweede kindje voelde ik me heel lang niet meer als mij zelf. Ik moest echt ontzettend wennen aan de nieuwe samenstelling van ons gezin. De gesprekken met Niki hebben me toen geholpen om weer wat...

"Femke"

Tijdens mijn zwangerschap begon ik heel erg te twijfelen en werd ik best wel angstig als ik over de toekomst nadacht. Via een vriendinnetje kwam ik toen bij Niki terecht. In het begin vond ik het wel raar om hierover...

"Moniek"

Ik heb me aangemeld bij MomCircle omdat ik eens met mezelf bezig wilde gaan in plaats van met anderen. Ik had nog nooit echt zulke gesprekken gehad met iemand en het leek me gewoon wel een keer fijn om dat te doen. Dat...

"Leonie"

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven

MomCircle
Wijsenbeekweg 14        4105 DA      Culemborg    E: info@momcircle.nl       M: 06-24 98 41 98

MomCircle
Wijsenbeekweg 14

4105 DA Culemborg 
E: info@momcircle.nl
M: 06-24 98 41 98

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | © 2017 MomCircle | Realisatie Matthja Grafisch Ontwerp!