Wat anderen zeggen over MomCircle

Moeder 2 kinderen

Mijn ervaring met Niki is heel positief! Ik heb haar gevraagd mij te begeleiden bij mijn tweede zwangerschap. Mijn eerste zwangerschap en bevalling waren niet zo uitgepakt als ik van te voren had gehoopt en ik voelde me machteloos en alsof het me allemaal overkwam. Bij deze zwangerschap wilde ik meer in mijn kracht staan en dat is super goed gelukt! Niki hielp me tijdens de zwangerschap steeds om dicht bij mezelf te blijven en liet me zien wat mijn keuzes en opties waren zodat ik steeds weloverwogen kon kiezen wat goed voelde voor mij en mijn gezin. Ze liet me daarin helemaal vrij en voelde me steeds 100% gesteund wat ik ook koos. 
Tijdens de bevalling kon ik me overgeven aan het proces omdat we alles van te voren hadden doorgesproken en we een plan a,b,c tm z hadden en ik wist dat Niki er voor zou zorgen dat alles zoveel mogelijk liep zoals ik dat het liefste zou willen. 
Naast de mentale steun geeft ze ook super goede tips over hoe je je fysiek het beste kan voelen en hoe om te gaan met pijn. Mede door Niki heb ik deze zwangerschap ervaren als heel positief en voelde ik me na de bevalling super trots en krachtig. Een gevoel dat ik elke (nieuwe) moeder gun!

Moeder

Niki was very intuitive. She gave me space where she felt I needed it and stepped in to see if I needed some more support. Niki has a wonderful energy and very warm presence.

Vader

Niki was very easy to talk to and to connect with.

MomCircle is een initatief van Niki van Houten: moeder, doula, humanistica en pedagoge.

Als doula ondersteun ik jou en je partner tijdens je zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. 

Zwangerschap, geboorte en moederschap brengt veel bij je teweeg. Het leven zoals jij het kende staat volledig op z'n kop. Het is raadzaam om tijdens deze transformatieve periode stil te staan

Wat anderen zeggen over MomCircle

Niki was very easy to talk to and to connect with.

"Vader "

Niki was very intuitive. She gave me space where she felt I needed it and stepped in to see if I needed some more support. Niki has a wonderful energy and very warm presence.

"Moeder"

Mijn ervaring met Niki is heel positief! Ik heb haar gevraagd mij te begeleiden bij mijn tweede zwangerschap. Mijn eerste zwangerschap en bevalling waren niet zo uitgepakt als ik van te voren had gehoopt en ik voelde...

"Moeder 2 kinderen"

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven

MomCircle
Wijsenbeekweg 14        4105 DA      Culemborg    E: info@momcircle.nl       M: 06-24 98 41 98

MomCircle
Wijsenbeekweg 14

4105 DA Culemborg 
E: info@momcircle.nl
M: 06-24 98 41 98

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | © 2017 MomCircle | Realisatie Matthja Grafisch Ontwerp!